炒雞肉條

炒雞肉條

4.7 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
240 克

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 去皮去骨雞胸肉 ,切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Wartości odżywcze na 240 克

Kalorie 449 kcal / 1878 kJ
Białko 59 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 167 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...