炒雞肉條
TM6

炒雞肉條

4.7 (7 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 1 顆 蒜頭
  • 250 克 去皮去骨雞胸肉 ,切條(約1.5公分X 3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1878 kJ / 449 kcal
Białko
59 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
22 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
0.2 g
Sód
167 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy