紫米紅豆糊

紫米紅豆糊

4.7 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
4 人份

Składniki

  • 紅豆 浸泡6小時或放入冰箱冷藏隔夜
    60 克
  • 紫糯米 浸泡6小時或放入冰箱冷藏隔夜
    60 克
  • 900 克
  • 二砂糖
    60 克
  • 鮮奶油 (opcjonalnie) 裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 161 kcal / 677 kJ
Białko 4.995 g
Tłuszcz 0.88 g
Węglowodany 34.62 g
Błonnik 2.415 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...