
Urządzenia i Akcesoria
紫米紅豆糊
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz.
4 人份
Składniki
-
紅豆 浸泡6小時或放入冰箱冷藏隔夜60 克
-
紫糯米 浸泡6小時或放入冰箱冷藏隔夜60 克
-
水900 克
-
二砂糖60 克
-
鮮奶油 (opcjonalnie) 裝飾用
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
161 kcal /
677 kJ
Białko
4.995 g
Tłuszcz
0.88 g
Węglowodany
34.62 g
Błonnik
2.415 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

媽媽來點菜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan

甜品&甜湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan