
Urządzenia i Akcesoria
芒椰西米露
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
3 杯
Składniki
-
芒果果肉 ,切塊(約1.5公分)500 克
-
水1500 克
-
西谷米100 克
-
冷開水 (沖洗用),適量
-
椰奶100 克
-
牛奶200 克
Wartości odżywcze na 1 杯
Kalorie
309.7 kcal /
1294.4 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
56.2 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan