Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 芒果果肉 ,切塊(約1.5公分)
- 1500 克 水
- 100 克 西谷米
- 冷開水 (沖洗用),適量
- 100 克 椰奶
- 200 克 牛奶
- Wartości odżywcze
- na 1 杯
- Kalorie
- 1294.4 kJ / 309.7 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 56.2 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 2.4 g