
Urządzenia i Akcesoria
芝麻包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 個
Składniki
芝麻餡
-
黑芝麻150 克
-
冰糖30 克
-
奶油 ,切塊(約2公分)40 克
包子麵糰
-
水50 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
糖20 克
-
中筋麵粉 ,多備一些撒粉用220 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛奶70 克
-
油1 茶匙
蒸包子
-
水600 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
371 kcal /
1550.8 kJ
Białko
7.9 g
Tłuszcz
20.5 g
Węglowodany
39.1 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

各種餡料‧包起來
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan