草莓奶蓋戚風蛋糕

草莓奶蓋戚風蛋糕

4.8 22 oceny
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 個

Składniki

戚風蛋糕
  • 鮮奶
    60 克
  • 植物油
    40 克
  • 蛋黃
    6 顆
  • 低筋麵粉
    100 克
  • 冰糖粉
    90 克
  • 蛋白
    6 顆
起士奶蓋
  • 奶油乳酪 ,切塊,室溫軟化
    350 克
  • 冰糖粉
    100 克
  • 鮮奶油 ,冷藏
    200 克
  • 鮮奶
    100 克
組裝
  • 冷凍乾燥草莓乾
    25 克
  • 新鮮薄荷葉 ,少許

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 1955.7 kcal / 8186.8 kJ
Białko 38.4 g
Tłuszcz 131.4 g
Węglowodany 161.8 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 781.4 g
Sód 836.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...