Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
餅乾底
- 150 克 消化餅
- 70 克 奶油
芒果慕斯
- 150 克 鮮奶油
- 100 克 牛奶
- 5 茶匙 吉利丁粉
- 60 克 糖
- 250 克 奶油乳酪 ,切塊
- 100 克 原味優格
- 40 克 檸檬汁
- 350 克 芒果 ,去皮,去籽,切丁(約1.5公分)
- Wartości odżywcze
- na 8 人份
- Kalorie
- 24849.8 kJ / 5944.9 kcal
- Białko
- 44.5 g
- Węglowodany
- 228.9 g
- Tłuszcz
- 241.1 g
- Błonnik
- 4 g