Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1 rama de canela
- 600 g de mamey, pelada y deshuesada
- 250 g de masa de maíz
- 40 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Agua de guanábana
15min
Caldo de pescado
40 мин.
Agua fresca de lima y epazote
5min
Agua de horchata
15min
Pan de elote
1 godz.
Gelatina de mango
15min
Atole de higo
25min
Agua de chayote
10min
Capirotada
1 godz. 10 min
Chipotles rellenos de plátano macho
1 godz.
Panqué de elote al Varoma
2ч. 20 мин.
Atole de guayaba
40 мин.