Pechugas rellenas en salsa de chipotle

Pechugas rellenas en salsa de chipotle

2.8 84 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porciones

Składniki

  • 150 g de queso manchego en trozos (3 cm)
  • 200 g de tocino en trozos
  • 200 g de cebolla blanca fileteada
  • 6 pechugas de pollo en milanesas delgadas
  • sal para sazonar al gusto
  • pimienta negra molida para sazonar al gusto
  • hojas de espinaca
  • 300 g de jitomate en trozos
  • 1 pimiento rojo sin semillas, en trozos
  • 70 g de cebolla blanca en trozos
  • 1 diente de ajo pelado
  • 1 cda de concentrado de caldo de pollo
  • 45 g de chile chipotle adobado
  • 1 cda de sal
  • 400 g de agua
  • 100 g de crema

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1691.7 mg
Białko 46.6 g
Kalorie 2809.1 kJ / 671.4 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 18.5 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...