Pasta fredda alle verdure
TM31 TM5 TM6

Pasta fredda alle verdure

4.1 (28 ocen)

Składniki

  • 150 g di zucchine a bastoncini
  • 100 g di cipollotti a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
  • 100 g di peperoni gialli a pezzi (1-2 cm)
  • 100 g di peperoni rossi a pezzi (1-2 cm)
  • 100 g di peperoni verdi a pezzi (1-2 cm)
  • 1200 g di acqua
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo conchiglie
  • 150 g di formaggio primo sale, a cubetti (1-2 cm)
  • 100 g di pomodorini a metà
  • 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2286.1 kJ / 546.4 kcal
Białko
24.1 g
Węglowodany
69.3 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
5.1 g
Sód
602.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy