Risotto piselli, merluzzo e menta

Risotto piselli, merluzzo e menta

3.5 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 - 3 rametti di menta fresca le foglioline
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca)
  • 50 g di cipolla a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di riso (tipo Carnaroli o Arborio)
  • 60 g di vino bianco
  • 750 g di acqua
  • 150 g di piselli surgelati
  • 250 g di filetti di merluzzo a pezzi (3-4 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di burro a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 438 mg
Białko 20 g
Kalorie 2125 kJ / 508 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...