
Urządzenia i Akcesoria
啤酒小棒腿
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
帶皮雞小腿600 克
-
醬油10 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
太白粉½ 茶匙
-
香油20 克
-
蒜頭 切片20 克
-
薑 切片20 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
醬油膏40 克
-
細砂糖30 克
-
烏醋20 克
-
麥芽啤酒80 克
-
新鮮九層塔 裝飾用10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
329 kcal /
1379 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
12.9 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan