
Urządzenia i Akcesoria
糖鼓燒餅
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 塊
Składniki
油皮
-
水140 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉250 克
-
糖15 克
-
白油10 克
油酥
-
低筋麵粉135 克
-
白油65 克
內餡
-
白芝麻 ,多備一些裝飾用10 克
-
冰糖粉115 克
-
奶油 ,切塊,置於室溫軟化15 克
-
低筋麵粉10 克
-
油 ,少許,抹油用
-
水 ,少許,刷水用
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
260 kcal /
1087 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
8.1 g
Węglowodany
43 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan