古早味小籠包

古早味小籠包

4.4 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
30 個

Składniki

內餡
  • 豬粗絞肉
    400 克
  • ,切蔥花
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 5 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 香油
    2 茶匙
  • 80 克
包子麵糰
  • 140 克
  • 10 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    280 克
  • ½ 茶匙
  • 10 克
蒸包子
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 69.9 kcal / 292.2 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 2.6 g
Węglowodany 7.6 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Sód 32.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...