
Urządzenia i Akcesoria
古早味小籠包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
30 個
Składniki
內餡
-
豬粗絞肉400 克
-
蔥 ,切蔥花50 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖5 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
香油2 茶匙
-
水80 克
包子麵糰
-
水140 克
-
糖10 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉 ,多備一些撒粉用280 克
-
鹽½ 茶匙
-
油10 克
蒸包子
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
69.9 kcal /
292.2 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
7.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
32.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃早餐囉!
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan