炒紅蘿蔔條

炒紅蘿蔔條

2.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 克

Składniki

  • 15 克
  • 紅蘿蔔 ,切條(約5公分 X 0.5公分)
    200 克

Wartości odżywcze na 200 克

Kalorie 199 kcal / 835 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 120 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...