青木瓜燉排骨

青木瓜燉排骨

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

  • 800 克
  • 嫩薑 ,切片
    15 克
  • 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去除血水
    200 克
  • 青木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
    200 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 317.6 kcal / 1328.8 kJ
Białko 18.6 g
Tłuszcz 23.4 g
Węglowodany 7.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3181.4 g
Sód 252.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...