Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 克 水
- 15 克 嫩薑 ,切片
- 200 克 排骨 ,切塊(約4公分),預先川燙去除血水
- 200 克 青木瓜 ,去皮,去籽,切塊(約3公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1328.8 kJ / 317.6 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 7.6 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3181.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 252.3 mg