綠咖哩牛肉

綠咖哩牛肉

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉片
    300 克
  • 蠔油
    2 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
  • 香油
    2 茶匙
  • 泰式綠咖哩醬
    2 大匙
  • 1 大匙
  • 椰奶
    400 克
  • 檸檬葉
    5 片
  • 泰國茄子 切長條
    130 克
  • 泰國四季豆 切小段
    100 克
  • 新鮮紅辣椒 斜切
    2 根.
  • 新鮮九層塔 取葉子
    30 片
  • 魚露
    1 大匙
  • 牛奶
    3 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 359 kcal / 1503 kJ
Białko 20.01 g
Tłuszcz 26.259 g
Węglowodany 10.713 g
Błonnik 2.173 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...