蓮子薏仁燉冬瓜

蓮子薏仁燉冬瓜

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份

Składniki

  • 香油
    10 克
  • ,切片
    20 克
  • 高湯
    1000 克
  • 大薏仁 ,浸泡2小時
    50 克
  • 乾香菇 ,泡軟、瀝乾
    8 - 10 朵
  • 新鮮蓮子
    50 克
  • 冬瓜 ,去皮去籽、切塊
    700 克
  • 紅棗 (約8粒)
    20 克
  • 米酒
    10 克
  • 1 ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 275.8 kcal / 1152.7 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 5.4 g
Węglowodany 44.6 g
Błonnik 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...