豆瓣魚片

豆瓣魚片

4.3 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 太白粉
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 蛋白
    1 大匙
  • 米酒
    1 大匙
  • 鱸魚 ,鱸魚排,切厚片
    350 克
  • 1820 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 15 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 辣椒油
    2 大匙
  • 花椒粉
    1 茶匙
  • 辣豆瓣醬
    60 克
  • 醬油 ,依個人口味調整
    10 - 15 克
  • 1 茶匙
  • 紹興酒
    1 大匙
  • 香油
    1 茶匙
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 193 kcal / 787.8 kJ
Białko 12.8 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 12.1 g
Błonnik 16 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 995.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...