
Urządzenia i Akcesoria
豆瓣魚片
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
太白粉2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋白1 大匙
-
米酒1 大匙
-
鱸魚 ,鱸魚排,切厚片350 克
-
水1820 克
-
蒜頭30 克
-
薑15 克
-
豬絞肉100 克
-
辣椒油2 大匙
-
花椒粉1 茶匙
-
辣豆瓣醬60 克
-
醬油 ,依個人口味調整10 - 15 克
-
糖1 茶匙
-
紹興酒1 大匙
-
香油1 茶匙
-
蔥 ,切蔥花10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
193 kcal /
787.8 kJ
Białko
12.8 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
12.1 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
995.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚私房菜 - 李德全 II
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan