
Urządzenia i Akcesoria
金銀蒜蒸絲瓜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
絲瓜 ,去皮,切塊(約3公分)350 克
-
蒜頭40 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 ½ 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
水500 克
-
枸杞 ,以熱水浸泡1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
130 kcal /
528 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan