金銀蒜蒸絲瓜

金銀蒜蒸絲瓜

4.5 4 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 絲瓜 ,去皮,切塊(約3公分)
    350 克
  • 蒜頭
    40 克
  • 1 茶匙
  • 魚露
    1 ½ 大匙
  • 1 ½ 大匙
  • 500 克
  • 枸杞 ,以熱水浸泡
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 130 kcal / 528 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...