
Urządzenia i Akcesoria
泰式肉丸菜湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭50 克
-
豬絞肉180 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
蒜頭15 克
-
新鮮紅辣椒10 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
番茄 切塊150 克
-
高麗菜葉150 克
-
魚露2 大匙
-
檸檬汁2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
133 kcal /
555 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

踏進泰國廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan