Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 紅蔥頭
- 180 克 豬絞肉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 15 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒
- ¼ 茶匙 蝦醬
- 1200 克 水
- 150 克 蕃茄, 切塊
- 150 克 高麗菜葉
- 2 大匙 魚露
- 2 大匙 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 555 kJ / 133 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1 g