泰式肉丸菜湯

泰式肉丸菜湯

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    50 克
  • 豬絞肉
    180 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 蒜頭
    15 克
  • 新鮮紅辣椒
    10 克
  • 蝦醬
    ¼ 茶匙
  • 1200 克
  • 番茄 切塊
    150 克
  • 高麗菜葉
    150 克
  • 魚露
    2 大匙
  • 檸檬汁
    2 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 133 kcal / 555 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...