Coppa di maiale in umido

Coppa di maiale in umido

3.9 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di farina tipo 00
  • 600 g di coppa di maiale per arrosti, a bocconcini (2-3 cm)
  • 2 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di lardo
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di vino rosso
  • 100 g di brodo di carne
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 2 - 3 foglie di alloro fresche lavate e asciugate
  • 2 - 3 chiodi di garofano

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 504 kcal / 2109 kJ
Białko 31.4 g
Tłuszcz 36.2 g
Węglowodany 14.1 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...