Fischlaibchen

Fischlaibchen

4.7 722 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
14 Stück

Składniki

  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Fischfilets (Dorsch, Kabeljau), angetaut, in Stücken (3 cm)
    400 g
  • Semmeln frisch, in Stücken (3 cm)
    2
  • Ei
    1
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ¼ TL
  • Dillspitzen, getrocknet
    1 TL
  • Zitronensaft
    1 EL
  • Semmelbrösel zum Panieren
    2 - 3 EL
  • Sonnenblumenöl zum Braten
    6 EL

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 114 kcal / 476 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 235 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...