Urządzenia i Akcesoria
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Vegetables
-
fresh parsley10 g
-
tinned sweetcorn (drained weight)80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
potatoes cut in pieces250 g
Herby Dumplings
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
butter chilled, diced, plus extra for greasing30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley1 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
milk100 g
Soup
-
water1200 g
-
chicken carcass bones and skin1
-
tinned sweetcorn (drained weight)80 g
-
cooked chicken meat leftover from carcass200 - 300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20.6 g
Kalorie
1511 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Minestrone
45 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Mashed Potatoes
45 Min
Potato Cakes
45 Min
Tortilla with Spanish Salsa
1 Std. 10 Min
Roasted Pumpkin Soup with Orange
45 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Madeira Cake
1 Std. 30 Min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 Min