薏仁冬瓜排骨湯
TM5 TM6

薏仁冬瓜排骨湯

3.4 (5 ocen)

Składniki

  • 50 克 薏仁, 浸泡2-3小時
  • 700 克 水
  • 200 克 小排骨, 先以熱水川燙
  • 300 克 冬瓜, 去皮去籽、切塊
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 小撮 鹽
  • 新鮮香菜, 裝飾用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1513 kJ / 361 kcal
Białko
22.33 g
Węglowodany
19.87 g
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy