Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 薏仁, 浸泡2-3小時
- 700 克 水
- 200 克 小排骨, 先以熱水川燙
- 300 克 冬瓜, 去皮去籽、切塊
- 1 茶匙 米酒
- 1 小撮 鹽
- 新鮮香菜, 裝飾用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1513 kJ / 361 kcal
- Białko
- 22.33 g
- Węglowodany
- 19.87 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Błonnik
- 2 g