薏仁冬瓜排骨湯

薏仁冬瓜排骨湯

3.4 5 ocen
Przygotowanie 2 godz.
Czas całkowity 2 godz. 50 min
2 人份

Składniki

  • 洋薏仁 浸泡2-3小時
    50 克
  • 700 克
  • 排骨 (小), 先以熱水川燙
    200 克
  • 冬瓜 去皮去籽、切塊
    300 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 新鮮香菜 裝飾用

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 361 kcal / 1513 kJ
Białko 22.33 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 19.87 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...