照燒雞腿

照燒雞腿

4.0 40 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 1 大匙
  • 去骨去皮雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)
    2 隻
  • 切段
    2 枝
  • 洋蔥 (約200克),切塊
    ½ 顆
  • 醬油
    3 大匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 清酒
    3 大匙
  • 白芝麻
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 539 kcal / 2255 kJ
Białko 49.1 g
Tłuszcz 26.8 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...