Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 大匙 油
- 2 隻 帶皮去骨雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)
- 2 枝 蔥, 切段
- ½ 顆 洋蔥 (約200克),切塊
- 3 大匙 醬油
- 3 大匙 味醂
- 3 大匙 清酒
- 1 茶匙 白芝麻
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Białko
- 49.1 g
- Węglowodany
- 17.9 g
- Tłuszcz
- 26.8 g
- Błonnik
- 1.2 g