
Urządzenia i Akcesoria
照燒雞腿
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
油1 大匙
-
去骨去皮雞腿肉 (約250-300克),切塊(約3公分)2 隻
-
蔥 切段2 枝
-
洋蔥 (約200克),切塊½ 顆
-
醬油3 大匙
-
味醂3 大匙
-
清酒3 大匙
-
白芝麻1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
539 kcal /
2255 kJ
Białko
49.1 g
Tłuszcz
26.8 g
Węglowodany
17.9 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan