蕃茄蔬菜通心粉
TM31 TM5 TM6

蕃茄蔬菜通心粉

4.1 (16 ocen)

Składniki

  • 100 克 洋蔥 ,切塊
  • 3 粒 蒜頭
  • 10 克 油
  • 200 克 蕃茄 ,切丁
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切丁
  • 2 片 新鮮月桂葉
  • 200 克 高麗菜 ,切小片
  • 800 克 水
  • 100 克 細圓通心粉
  • 1 大匙 鹽
  • ½ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 少許 帕瑪森起士粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
552 kJ / 132 kcal
Białko
4.6 g
Węglowodany
27.5 g
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy