蔥油雞

蔥油雞

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
    2 隻
  • ¼ 茶匙
  • 500 克
  • 新鮮香菇 ,切片
    20 克
  • ,切絲
    10 克
  • ,切絲
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切絲
    ½ 根
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 黑麻油 ,少許,依個人喜好調整

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 73 kcal / 305 kJ
Białko 9.38 g
Tłuszcz 3.57 g
Węglowodany 0.37 g
Błonnik 0.185 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...