Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 隻 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊
- ¼ 茶匙 鹽
- 500 克 水
- 20 克 新鮮香菇 ,切片
- 10 克 蔥 ,切絲
- 5 克 薑 ,切絲
- ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切絲
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 米酒
- 黑麻油 ,少許,依個人喜好調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 305 kJ / 73 kcal
- Białko
- 9.38 g
- Węglowodany
- 0.37 g
- Tłuszcz
- 3.57 g
- Błonnik
- 0.185 g