培根起士雞肉卷&雞肉清湯、紅藜米飯

培根起士雞肉卷&雞肉清湯、紅藜米飯

4.0 1 ocena
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

培根起士雞肉卷
  • 培根片
    6 片
  • 去皮去骨雞胸肉 ,(約3付),橫向剖半對切成6份
    300 克
  • ,少許
  • 黑胡椒粉 ,少許
  • 比薩起士絲
    30 克
  • 蘆筍 ,去除尾端較硬的部位
    12 根
  • 紅蘿蔔 , 切成6等份長條狀
    60 克
紅藜米飯、雞肉清湯
  • 1000 克
  • 雞翅 (二節翅)
    300 克
  • 洋蔥 ,切絲
    100 克
  • 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
    60 克
  • 西洋芹 ,取莖、切條(約0.5公分)
    30 克
  • 乾燥月桂葉 (opcjonalnie)
    1 片
  • 義大利綜合香料 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 白米 , 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 紅藜麥
    50 克
  • 1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 1320 kcal / 5525 kJ
Białko 86 g
Tłuszcz 55 g
Węglowodany 116 g
Błonnik 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...