![Verrine exotique Verrine exotique](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B75E4043-3FC6-4633-8FF1-76E2910047E6/Derivates/FCDE0176-95B5-4884-84EF-AC30C222223E.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g d'ananas frais, coupé en cubes
- 200 g d'avocat, bien mûr
- 200 g de mangue mûre, coupée en cubes
- le zeste d'un citron vert non traité, rapé
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 193 kJ / 46 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pétillant concombre gingembre
5 Min
Jus printanier radis-pomme
5 Min
Verrine saumon-endive
10 Min
Figues farcies
20 Min
Verrines "toutes vertes"
30min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Jus vitaminé
10 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Verrines printanières
25min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min