
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de morue dessalée (voir "Conseil(s)")
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 1 pincée de piment œil d'oiseau en poudre à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- 2 avocats
- le jus de 2 citrons verts
- 50 g de farine de manioc
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 328 kcal / 1371 kJ
- Białko
- 12.2 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Błonnik
- 6.5 g