
Urządzenia i Akcesoria
Féroce d'avocat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
d'eau1000 g
-
de morue dessalée (voir "Conseil(s)")300 g
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
gousses d'ail4
-
de piment œil d'oiseau en poudre à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
d'huile d'olive50 g
-
avocats2
-
le jus de 2 citrons verts
-
de farine de manioc50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
328 kcal /
1371 kJ
Białko
12.2 g
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade Antilles
10 Przepisów
Francja
Francja