Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de morue dessalée (voir "Conseil(s)")
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 4 gousses d'ail
- 1 pincée de piment œil d'oiseau en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'huile d'olive
- 2 avocats
- le jus de 2 citrons verts
- 50 g de farine de manioc
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1371 kJ / 328 kcal
- Białko
- 12.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cachupa au porc et aux haricots
14h 15min
Punch à la noix de coco
45min
Acras de morue
24h
Pintxo au fromage fumé
10min
Chocolat martiniquais
20min
Bloody Mary
5min
Crabes farcis
1h 15min
Gratin de christophine au vivaneau
1 Std. 10 Min
Tourment d'amour
2h
Sauce chien
10min
Jus ananas gingembre
15min
Acras de morue
13 Std.