Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 15 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 600 g di seppie, pulite e a pezzi
- 35 g di pangrattato
- 50 g di latte
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 355 kJ / 85 kcal
- Białko
- 13.76 g
- Węglowodany
- 2.35 g
- Tłuszcz
- 2.28 g
- Błonnik
- 0.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30min
Moscardini al limone
30min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30min
Burger di salmone e spinaci
35min
Burger di pollo panato e melanzane
1sa 10 dk
Calamari alla marchigiana
35min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h