Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb Fool
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
double cream300 g
-
Greek yoghurt100 g
-
homemade rhubarb compote cold or room temperature300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.3 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac and Apple Soup
55 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Lemon Posset
2 godz. 40 min
Bread Sauce
1 godz. 25 min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 godz. 25 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 godz. 30 min
Rhubarb Crumble
55 min
Brandy Butter
10 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min