Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Almond Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds60 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces (1 cm)50 g
-
carrots washed, cut in pieces (1 cm)400 g
-
15 g unsalted butterolive oil15 g
-
liquid vegetable stock salt free, hot200 g
-
fresh parsley washed1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
720 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip and Apple Purée
20 min
Salmon and Veg
35 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Apple and Kiwi Compôte
5 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Baby Rice
10 min
Fruit Purée
10 min
Apple Porridge - from 8 months
10 min
Prune Purée - from 6 months
5 min
Carrot Purée - from 6 months
20 min
Peach and Banana Purée
20 min