Carrot and Almond Casserole
TM6 TM5 TM31

Carrot and Almond Casserole

4.8 (8 ocen)

Składniki

  • 60 g blanched almonds
  • 1 garlic clove
  • 50 g onions, cut in pieces (1 cm)
  • 400 g carrots, washed, cut in pieces (1 cm)
  • 15 g olive oil
    lub 15 g unsalted butter
  • 200 g liquid vegetable stock, salt free, hot
  • 1 sprig fresh parsley, washed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
720 kJ / 172 kcal
Białko
4.1 g
Węglowodany
10.4 g
Tłuszcz
12.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy