Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Almond Casserole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
blanched almonds60 g
-
garlic clove1
-
onions cut in pieces (1 cm)50 g
-
carrots washed, cut in pieces (1 cm)400 g
-
15 g unsalted butterolive oil15 g
-
liquid vegetable stock salt free, hot200 g
-
fresh parsley washed1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
720 kJ /
172 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Veg
35 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Baby Rice
10 min
Fruit Purée
10 min
Beef and Carrots - from 8 months
25 min
Apples and Prunes - from 6 months
15 min
Courgette Purée - from 6 months
15 min
Carrot Purée - from 6 months
20 min
Peach and Banana Purée
20 min