
Urządzenia i Akcesoria
Potato Soup with Parsley Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Parsley Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pine nuts25 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Potato Soup
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)475 g
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
whole milk200 g
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
334.7 kcal /
1400.4 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
22.7 g
Węglowodany
27.9 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Sód
946.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
French Onion Soup
1 godz.
Potato and Rosemary Flatbread
1 godz.
Curry potato soup
35 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Creamy Pepper Soup
20 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Bacon and Cabbage Risotto
1 godz.