Urządzenia i Akcesoria
Potato Soup with Parsley Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Parsley Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pine nuts25 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Potato Soup
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)475 g
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
whole milk200 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
946.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1400.4 kJ /
334.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Stracciatella Soup
30 min
Padrón Pepper Pesto
4 godz. 15 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24 godz.
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Onion Soup
1 godz.
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min