Urządzenia i Akcesoria
Potato Soup with Parsley Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Parsley Pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)25 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pine nuts25 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt½ tsp
Potato Soup
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)475 g
-
onions quartered150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
whole milk200 g
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
946.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1400.4 kJ /
334.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
27.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Cheese Soup
30 min
Leek and Potato Soup
40 min
Grated Carrot Salad
10 min
Creamy Pea Soup
40 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
Grisons Barley Soup
55 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.