Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)6
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)400 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened200 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199.1 mg
Białko
8 g
Kalorie
1533.3 kJ /
366.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tikka Masala Wraps
40 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Pad Thai
45 min
Allergen-friendly Vegetable Stock Paste
50 min
Hash Browns with Scrambled Tofu
25 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Indian Butter Chicken
1 godz.
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.
Sumac-spiced Houmous
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min