Urządzenia i Akcesoria
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)6
-
dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)400 g
-
dairy-free milk of choice unsweetened200 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
199.1 mg
Białko
8 g
Kalorie
1533.3 kJ /
366.5 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Dairy-free Peppercorn Sauce
15 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min