Urządzenia i Akcesoria
Cortadillos de cidra
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
30 unidades
Składniki
-
250 g de manteca de cerdo
-
50 g de licor de anís
-
120 g de azúcar
-
50 g de granillo de almendra cruda
-
500 g de harina de repostería
-
1 cucharadita de polvo de hornear
-
500 g de cabello de ángel
-
100 g de azúcar glas para espolvorear
-
1 cucharadita de canela molida (opcjonalnie) para decorar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Sód
15.9 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
878 kJ /
209.8 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Flan de turrón
3 godz. 40 min
Pestiños andaluces
1 godz.
Tarta de turrón
1 godz. 20 min
Perrunillas
30 min
Piononos (Andalucía)
13 godz. 20 min
Roscos chiclaneros
1 godz.
Pestiños borrachuelos
50 min
Pan de higos
72 godz. 5 min
Roscos de vino
45 min
Marquesas
30 min
Bizcochos borrachos
1 godz. 5 min
Pudin de pan
3 godz.