
Urządzenia i Akcesoria
Milhojas de turrón y crema de anís
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 11 godz.
6 raciones
Składniki
Tejas
-
de mantequilla25 g
-
de azúcar80 g
-
de harina de repostería15 g
-
de almendras laminadas90 g
-
claras de huevo2
Mousse de turrón
-
hojas de gelatina2
-
de turrón de Jijona blando en trozos250 g
-
de leche200 g
-
de nata (35% de grasa)200 g
Crema de anís
-
anises estrellados2
-
de nata (35% de grasa)250 g
-
de azúcar60 g
-
yemas de huevo3
-
de licor de anís15 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
731 kcal /
3059 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
53.6 g
Węglowodany
48.7 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Nochebuena
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania