Urządzenia i Akcesoria
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)200 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
rice wine1 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
oil30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
dried shiitake mushrooms soaked until soft, cut in pieces (see tip)2
-
fresh beansprouts50 g
-
red peppers cut in pieces40 g
-
yellow peppers cut in pieces40 g
-
raw cashew nuts honey roasted (see tip)80 g
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2100 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keralan Fish Curry
30 Min
Seafood Laksa
25 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Kung Pao Prawns
45 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Beef and Tomato Stew
1 Std. 25 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Prawn Curry
30 Min