Urządzenia i Akcesoria
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
raw prawns, peeled deveined (see tip)200 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
rice wine1 Tbsp
-
cornflour1 Tbsp
-
oil30 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)5 g
-
dried shiitake mushrooms soaked until soft, cut in pieces (see tip)2
-
fresh beansprouts50 g
-
red peppers cut in pieces40 g
-
yellow peppers cut in pieces40 g
-
raw cashew nuts honey roasted (see tip)80 g
-
ground white pepper1 pinch
-
fresh coriander for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
2100 kJ /
500 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 Min
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 Min
Creamy Mushroom Soup
20 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Green Curry Chicken
55 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 Min
Crab & Prawn Linguine
25 Min