Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas

Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas

4.5 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 doses

Składniki

Embrulhos de pescada
  • queijo da Ilha
    25 g
  • avelã
    20 g
  • manjericão
    10 g
  • azeite
    100 g
  • lombo de pescada (16 tranches aprox.)
    1000 g
  • presunto serrano
    16 fatias de
  • pimenta
    1 pitada de
  • natas
    100 g
Esparregado de ervilhas
  • azeite
    40 g
  • dentes de alho
    3
  • ervilhas descongeladas
    1000 g
  • vinho branco
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 530 kcal / 2218 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...