
Urządzenia i Akcesoria
Sopa de feijão-frade e agrião
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
azeite35 g
-
cebola cortada em pedaços300 g
-
cenoura cortada em pedaços120 g
-
água1000 g
-
sal1 c. chá de
-
folhas de agrião150 g
-
feijão-frade cozido escorrido400 g
-
massa tipo pevide80 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
192 kcal /
803.3 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
29.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
423.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia