Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g cebola
- 50 g alho-francês cortado em pedaços
- 1 - 1 ½ c. chá de açafrão-da-índia
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 1200 g água
- 500 g filetes de pescada
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 350 g esparguete
- 120 g iogurte natural
- 10 g coentros, só as folhas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 48.3 g
- Tłuszcz
- 8.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 650.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle com frango de ervilhas
40 Min
Massa com frango e pesto de curgete
1 Std. 10 Min
Linguine com ervilhas e fiambre
35 Min
Noodles com frango e espinafres
25 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Estufado de peixe e camarão com cuscuz
35 Min
Tagliatelle com peru e ervilhas
1j
Massa com salmão e azeite de hortelã
40 Min
Peru estufado com feijão preto
35 Min
Arroz de açafrão com peru
40 Min
Arroz de pescada com alho-francês
35 Min
Arroz de peixe
55 min.