Rolos de peru com recheio de queijo e arroz

Rolos de peru com recheio de queijo e arroz

4.0 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • mistura de ervas aromáticas frescas (manjericão, salsa, hortelã)
    20 g
  • queijo gorgonzola partido em pedaços
    300 g
  • curgete
    250 g
  • bifes finos de peru
    6
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água
    1000 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • arroz agulha
    300 g
  • leite
    100 g
  • farinha
    40 g
  • sumo de limão
    1 c. chá de

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 3964.9 kcal / 16588.9 kJ
Białko 512.1 g
Tłuszcz 174.2 g
Węglowodany 50.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 53 g
Sód 2707 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...