
Urządzenia i Akcesoria
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
mistura de ervas aromáticas frescas (manjericão, salsa, hortelã)20 g
-
queijo gorgonzola partido em pedaços300 g
-
curgete250 g
-
bifes finos de peru6
-
sal2 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água1000 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
arroz agulha300 g
-
leite100 g
-
farinha40 g
-
sumo de limão1 c. chá de
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
3964.9 kcal /
16588.9 kJ
Białko
512.1 g
Tłuszcz
174.2 g
Węglowodany
50.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
53 g
Sód
2707 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

7 Dias com a Bimby®
65 Przepisów
Portugalia
Portugalia