Urządzenia i Akcesoria
Zwiebelbaguettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 16 godz.
70 Scheiben
Składniki
-
Roggenmehl Type 1150750 g
-
Sauerteig flüssig, Fertigprodukt (z.B. von Seitenbacher)75 g
-
Wasser420 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Öl30 g
-
Salz2 TL
-
Brotgewürz (nach Geschmack), gemahlen3 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
1 g
Kalorie
175 kJ /
42 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bierbrot
2 godz.
Sportler-Brot
3 godz. 50 min
Bergisches Urbrot
17 godz.
Zwiebelbaguettes
3 godz.
Dunkles Landbrot
4 godz.
Zwiebel-Roggen-Brot
4 godz.
Kartoffel-Gewürz-Brot
1 godz. 30 min
Walnuss-Chili-Baguettes
1 godz. 15 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1 godz. 30 min
Roggenmischbrot
1 godz. 15 min
Prötzeler Roggenbrot
1 godz. 20 min
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 godz. 50 min