Francuska bagietka

Francuska bagietka

4.5 1.2K ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
3 sztuki

Składniki

  • 330 g wody
  • 10 g świeżych drożdży
    5 g suchych drożdży
  • 500 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
  • 2 łyżeczki soli
  • 8 - 10 kostek lodu do ułożenia na blasze piekarnika

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Białko 15.7 g
Kalorie 2396 kJ / 573 kcal
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 125.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...