
Urządzenia i Akcesoria
Francuska bagietka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
3 sztuki
Składniki
-
wody330 g
-
świeżych drożdży10 g
-
mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu500 g
-
soli2 łyżeczki
-
kostek lodu do ułożenia na blasze piekarnika8 - 10
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
573 kcal /
2396 kJ
Białko
15.7 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
125.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mleczny chleb (metoda Tangzhong)
2 godz. 45 min
Zakręcone bułeczki piknikowe
50 min
Bajgle z makiem
1 godz. 25 min
Aromatyczny chlebek z kminkiem i sezamem
2 godz. 40 min
Chleb pszenny tostowy
3 godz.
Chleb tostowy (bez laktozy)
2 godz. 45 min
Ciabatta
4 godz. 40 min
Rogale śniadaniowe
2 godz. 10 min
Tradycyjne bagietki
2 godz. 30 min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Domowe bułki do hot dogów
2 godz. 15 min
Bułki do hamburgerów
3 godz.