Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 500 g di semola rimacinata di grano duro + q.b
- 5 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di Parmigiano reggiano grattugiato + q.b.
-
1500
g di brodo di carne
lub 1500 g di brodo vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 8866 kJ / 2119 kcal
- Białko
- 98.4 g
- Węglowodany
- 384.5 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Błonnik
- 18.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panzerottini TM6
4h
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 Std. 30 Min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Scarcella di pasqua ripiena
55 min
Babà analcolico alle fragole
3 Std. 30 Min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Cartellate
1 godz. 5 min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2 Std. 30 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min