Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Wartości odżywcze
- na 0.5 vasetto
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6.2 g
- Tłuszcz
- 37.9 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amaretti sardi
45min
Trippa in rosso con patate
1 Std. 30 Min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Tiliccas sarde
2 Std. 20 Min
Funghetti sott'olio
721 godz.
Peperoni in agrodolce
30min
Trippa in bianco alla napoletana
1 Std. 30 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Carciofini sott'olio
721h 30min
Papassini sardi
8h 45min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min