Funghi sott'olio con peperoncini e menta

Funghi sott'olio con peperoncini e menta

4.7 26 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
2 vasetti

Składniki

  • 500 g di funghi mondati, lavati e a fette
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di aceto di vino bianco
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 peperoncini piccanti freschi
  • 2 rametti di menta fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 grani di pepe nero
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 vasetto

Sód 1185.2 mg
Białko 9.4 g
Kalorie 376 kJ / 89.9 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...