Tagliatelle al vino con ragù di pecora

Tagliatelle al vino con ragù di pecora

3.7 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 25 godz. 55 min
6 porzioni

Składniki

Marinatura
  • di carne di pecora a pezzi
    650 g
  • cipolla a pezzi
    1
  • gambo di sedano a pezzi
    1
  • carota a pezzi
    1
  • di prezzemolo fresco a pezzi
    1 rametto
  • di vino rosso
    600 - 700 g
Tagliatelle al vino
  • di farina di semola di grano duro + q.b.
    300 g
  • di vino bianco
    60 g
  • uova
    2
Ragù di pecora
  • di sale
    2 pizzichi
  • di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio di oliva
    100 g
  • di vino rosso
    35 g
  • di concentrato di pomodoro
    50 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    500 g
Terminare la preparazione
  • acqua q.b.
  • sale q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 420 kcal / 1757 kJ
Białko 32.8 g
Tłuszcz 11.8 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...