
Urządzenia i Akcesoria
Baccalà fritto in pastella
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Pastella
-
100 g di acqua
-
1 pizzico di pistilli di zafferano
-
150 g di birra fredda
-
210 - 230 g di farina
-
1 cucchiaio di olio di oliva
-
1 pizzico di sale
Frittura
-
400 - 500 g di baccalà ammollato e dissalato (senza pelle e spine, in bastoncini, 5x1 cm)
-
300 g di olio di oliva
-
70 g di peperone rosso in conserva, a striscioline
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
280 kcal /
1171 kJ
Białko
28.3 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
28.2 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tapas
10 Przepisów
Włochy
Włochy