
Urządzenia i Akcesoria
Suflet malinowy z angielskim kremem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porcji
Składniki
Suflet malinowy
-
cukru plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek100 g
-
wody70 g
-
mąki kukurydzianej25 g
-
malin, świeżych300 g
-
masło do natłuszczenia foremek
-
białka o temp. pokojowej3
-
soli1 szczypta
Krem angielski
-
mleka100 g
-
żółtka o temp. pokojowej3
-
śmietany, 36% tłuszczu100 g
-
cukru40 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
230.1 kcal /
962.7 kJ
Białko
4.4 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DIETA BEZ GLUTENU
10 Przepisów
Polska
Polska