Mousse de foies de volaille aux fruits secs

Mousse de foies de volaille aux fruits secs

4.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • de foies de volaille nettoyés et séchés (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • de porto
    100 g
  • feuille de laurier
    1
  • de thym frais
    1 branche
  • d'eau
    150 g
  • cube de bouillon de volaille
    ½
  • de beurre
    100 g
  • de graisse de canard
    100 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • abricots secs dénoyautés détaillés en dés
    10
  • de cerneaux de noix
    25 g
  • d'amandes émondées
    25 g
  • de noisettes décortiquées
    25 g
  • de pignons de pin
    25 g
  • de pistaches, décortiquées et non salées
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 520 kcal / 2155 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 45.8 g
Węglowodany 9.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...